Pim Bolsenbroek

Geboren op 11/06/1964 te Apeldoorn in een ondernemers gezin. Na afronding van een middelbare schoolopleiding en enige vakcursussen (o.a. verkoop en marketing) ben ik ca. 10 jaar wekzaam geweest binnen het familiebedrijf wat zich bezig hield met winkelinrichtingen. Na een sabatical in 1995 ben ik in 1996 gestart met VVA. Mijn doelstelling is altijd geweest om als ZZP er de markt te bedienen aangezien ik sterk geloof in de persoonlijke contacten met huurders en verhuurders.  Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in de verhuur, ben ik getrouwd en vader van 2 zoons en is ons gezin woonachtig in Ugchelen, nabij Apeldoorn. Door mijn ruime ervaring in de verhuurmarkt in de regio Apeldoorn heb ik inmiddels een gedegen kennis van de locale huurmarkt.

Vastgoedverhuur Apeldoorn - Pim Bolsenbroek - V1

Geschiedenis

Vastgoed Verhuur Apeldoorn (VVA) is in 1996 opgericht door Pim Bolsenbroek.

In 1995 zocht hij zelf naar een professionele verhuurmakelaar voor de verhuur van zijn eigen woning ivm een tijdelijk verblijf in het buitenland.

In Apeldoorn of omgeving bevond zich geen bedrijf die zich met verhuur bezighield waardoor hij was aangewezen op een verhuurmakelaar uit het westen van het land.

Verre van ideaal, alleen al qua afstand en het gebrek aan kennis van de locale markt.

Na terugkomst uit het buitenland besloot ik mij nader te verdiepen in de verhuur markt en o.a. mijn kennis van de juridische aspecten en de vastgoedmarkt in het algemeen o.a. door het volgen van de opleiding tot makelaar.

Vervolgens heb ik VVA opgericht, een makelaarskantoor wat zich exclusief met verhuur van woningen bezighoudt in de regio Apeldoorn.

Wij bedienen het midden en hogere segment in de markt voor zelfstandige woonruimte, dwz met eigen voorzieningen als badkamer en keuken.

Doorgaans zijn deze woningen gestoffeerd, dwz met afgewerkte vloeren, wanden en ramen.

Tevens bieden wij gemeubileerde, dwz compleet ingerichte woningen, aan.

De prijzen varieeren van circa 600 tot circa 3000 euro.

Beheer

Wij bieden de verhuurder de mogelijkheid om het technische en/of het financiele beheer van de woning bij ons onder te brengen. Gaarne lichten wij de verschillende mogelijkheden hiervoor toe in een persoonlijk gesprek.

Contractuele ondersteuning

Indien u zelf reeds een huurkandidaat heeft gevonden kunnen wij alleen de contractuele vastlegging voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden indien dit bij u van toepassing is.

Inhuren van onze expertise bij vastgoed vraagstukken

VVA is reeds diverse malen ingeschakeld als specialist of consultant bij vraagstukken aangaande vastgoed. Indien gewenst informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Relocation

Door mijn ruime ervaring in de verhuurmarkt en het feit dat ik geboren en getogen ben in de regio Apeldoorn heb ik inmiddels een gedegen kennis opgedaan van de locale en plaatselijke woonomgeving. Vaak bied ik mijn kennis aan bij huurders die vanuit een andere plaats of een ander land in de regio Apeldoorn komen wonen. Denk hierbij aan schoolkeuze voor de kinderen, lidmaatschap van een sportclub of het reizen met het openbaar vervoer. Ik bezig hiervoor de term ‘soft relocation’. Indien voor u van toepassing informeer ik u gaarne naar de mogelijkheden hiervoor.